Gevel impregneren

In elke regio

Onze specialisten werken door heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen kunnen wij u helpen.

Scherp geprijsd

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij zijn zuinig op onze goede naam.

Landelijk netwerk

Wij zijn er voor alle gevelwerkzaamheden. Groot of klein. Ons landelijk netwerk kan werkelijk alles aan.

Gevel laten impregneren

Bescherm uw woning optimaal tegen alle weersomstandigheden. Geveltech raadt u aan om uw woning te laten impregneren door één van de bedrijven in ons netwerk. Op die manier verlengt u de levensduur van uw woning en heeft uw gevel minder onderhoud nodig.

Wat is impregneren?

Impregneren is het aanbrengen van een onzichtbare beschermlaag. Bij het impregneren van uw gevel brengen we een coating aan om uw gevel brandwerend, schimmelwerend en waterafstotend te maken. Daarnaast biedt dit laagje bescherming tegen schadelijke stoffen in zure regen.

Aanvragen vandaag

Klussen afgelopen jaar

%

Tevreden klanten

De voordelen

Het belangrijkste voordeel van impregneren is dat de aangebrachte laag waterafstotend is. Dit zorgt ervoor dat vocht geen kans heeft om uw huis via de gevel binnen te dringen. Andere voordelen zijn:

  • Tegengaan groei van algen en schimmels
  • Tegengaan afbladerende verf
  • Tegengaan van kalkafzettingen op de muur
  • Brandwerend
  • Verminderde kans op vorstschade
  • Langere levensduur van de gevel

Naast deze voordelen aan de buitenkant is het beschermen van uw woning ook goed voor uw portemonnee. Door gevelimpregnatie dringt minder vocht via de muren uw woning binnen. Daardoor is het huis makkelijker te verwarmen en heeft u een lagere energierekening.

besparen

Vakmanschap vereist

Op internet is veel informatie te vinden over het zelf impregneren van uw gevel. Toch raden wij u aan om het impregneren aan professionals over te laten. Op die manier bent u verzekerd dat het goed gebeurt. Daarnaast verkijken veel mensen zich vaak op de tijd om zelf de gevel te impregneren. Een gespecialiseerd bedrijf kan dit veel sneller; voor onze medewerkers is dit een routineklus die we snel en vakkundig afhandelen.

De eerste stap die de specialist neemt is het grondig reinigen van de gevel. Om de werking van het impregneermiddel optimaal te benutten is het van belang dat al het vuil en de schimmels verwijderd zijn.

Vervolgens brengt onze specialist onder lage druk een dun laagje impregneermiddel aan op de gevel. Dit middel trekt in de gevel en wordt hard. De vakman weet de precieze verhouding tussen impregneermiddel en water. Hier maken veel doe-het-zelf-er fouten mee, doordat ze slecht kunnen inschatten hoeveel impregneermiddel er nodig is voor het oppervlak dat zij willen beschermen. Daarnaast kunnen wij goed inschatten of uw gevel geschikt is om te impregneren. Indien wij slechte voegen tegenkomen, vullen we deze voor het impregneren.

Advies en offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het effectief impregneren van uw woning. Onze vakmannen helpen u graag. Ook voor een offerte verwijzen we u graag door naar ons contactformulier en u ontvangt offertes van meerdere gevelbedrijven.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Zorg ervoor dat uw woning of bedrijf een nette uitstraling heeft en laat de gevels reinigen of renoveren. Of bespaar of uw energierekening en kies voor een goede isolatie. Geef uw wensen aan ons door en wij sturen een volledige prijsopgave op.