Gevelisolatie

In elke regio

Onze specialisten werken door heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen kunnen wij u helpen.

Scherp geprijsd

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij zijn zuinig op onze goede naam.

Landelijk netwerk

Wij zijn er voor alle gevelwerkzaamheden. Groot of klein. Ons landelijk netwerk kan werkelijk alles aan.

Gevelisolatie

U heeft de kachel in huis aan, maar het duurt lang voordat u het warm heeft. Dit komt waarschijnlijk door een slecht geïsoleerde woning. Onze vakmannen zijn bekwaam in gevelisolatie. Hiermee krijgt u het sneller warm en u bespaart op lange termijn veel geld op uw energierekening.
Naast uw financiële voordeel is gevelisolatie natuurlijk ook beter voor het milieu. Met gevelisolatie investeert u in een duurzame woning.

Aanvragen vandaag

Klussen afgelopen jaar

%

Tevreden klanten

U heeft keuze uit drie soorten gevelisolatie:

 • Spouwmuurisolatie
 • Isolatie buitenzijde muren
 • Isolatie binnenzijde muren

Spouwmuurisolatie

Het principe van spouwmuurisolatie is dat de holle ruimte tussen twee muren (de spouw) wordt opgevuld met isolerend materiaal. Wij boren klein gaten in de muur om het isolatiemateriaal in de muur te spuiten. Dit is een veel voorkomende techniek die relatief goedkoop kan worden uitgevoerd. De verhouding tussen prijs en effectiviteit is bij spouwmuurisolatie erg gunstig. Dit maakt ook dat het een van de meest voorkomende vormen van gevelisolatie is.

Isoleren van de buitenzijde van de muren

Bij buitengevelisolatie maken we een dikke laag isolerend materiaal aan de buitenzijde van de gevel vast. Het rendement van buitengevelisolatie is minder hoog dan bij spouwmuurisolatie. Daarom is dit vooral handig voor oudere woningen zonder spouwmuur. Bij buitengevelisolatie verandert de aanblik van uw huis vaak drastisch. Daarom raden onze experts u aan om hier goed over na te denken en om te controleren of dit is toegestaan voor uw woning. Neem daarom gerust contact met ons op voor vragen over de isolatie van uw gevel.

Isoleren muren binnenzijde

Bij gevelisolatie aan de binnenzijde wordt het isolatiemateriaal aan de binnenkant van uw muur geplaatst. Dit gebeurt in de vorm van een voorzetwand die we afwerken met behang, verf of stuc. Dit is iets minder effectief dan spouwmuurisolatie, maar het is een uitstekende oplossing als uw woning niet in aanmerking komt voor spouwmuur/ of buitengevelisolatie. De materialen die onze experts vaak gebruiken zijn:

 • Gipsplaten
 • Hardschuim panelen
 • Warmte reflecterende folie

De voordelen van isoleren

Een gevelisolatie vraagt om een investering. Dit bedrag verdient u vaak binnen enkele jaren terug vanwege de kosten die u bespaart op uw energierekening. We zetten nog even de voordelen van gevelisolatie voor u op een rij:

 • Minder energiekosten
 • Milieuvriendelijkere woning
 • Waardestijging van de woning
 • Verhoging van het wooncomfort
 • Investering verdient zich snel terug

Offerte gevelisolatie

Als u meer informatie wilt hebben over het effectief isoleren van uw woning dan helpen onze vakmannen u graag. Ook voor het aanvragen van een offerte kunt contact opnemen met ons.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Zorg ervoor dat uw woning of bedrijf een nette uitstraling heeft en laat de gevels reinigen of renoveren. Of bespaar of uw energierekening en kies voor een goede isolatie. Geef uw wensen aan ons door en wij sturen een volledige prijsopgave op.