Gevelreiniging

In elke regio

Onze specialisten werken door heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen kunnen wij u helpen.

Scherp geprijsd

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij zijn zuinig op onze goede naam.

Landelijk netwerk

Wij zijn er voor alle gevelwerkzaamheden. Groot of klein. Ons landelijk netwerk kan werkelijk alles aan.

Gevel laten reinigen

Door ons klimaat hebben uw gevels en voegen veel te verduren. Aantasting door algen, vuil en roetaanslag door het verkeer tasten uw muren in de loop der jaren aan. Maar ook graffiti is een veel voorkomende vorm van gevelvervuiling. Omdat uw gevel geldt als het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand raden wij aan om uw gevel te laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf.

Aanvragen vandaag

Klussen dit jaar

%

Tevreden klanten

Hoe reinigen wij uw gevel?

Binnen ons netwerk bevinden zich uitsluitend specialisten op het gebied van gevelreiniging. Zij kiezen op basis van de mate van vervuiling en de staat van uw geven een techniek om uw gevel te reinigen. De drie technieken die gebruikt worden bij gevelreiniging zijn:

  • Stoomcleanen
  • Chemische reiniging
  • Zandstralen

Stoomcleanen

Bij lichte vervuiling kiezen onze specialisten in de meeste gevallen voor stoomcleanen. Stoomcleanen is een vorm van gevelreiniging waarbij water verhit wordt tot ongeveer 150 graden en vervolgens onder hoge druk tegen de muur wordt gespoten. Onder lichte vervuiling rekenen we klimop, algen en mos.

Chemische reiniging

Heeft u last van verfresten of roetaanslag? Dan zal de keuze eerder vallen op chemische reiniging omdat dit veel effectiever is. Verfresten en roetaanslag vallen onder de noemer matige vervuiling. Afhankelijk van de steensoort van uw woning bepalen onze medewerkers welke chemische middelen zij gebruiken bij de gevelreiniging.

Zandstralen

Onder zware vervuiling verstaan we graffiti of extreme roetaanslag. Hierbij werken stoomcleanen en een chemische behandeling niet en kiezen onze vakmannen ervoor om uw gevel te zandstralen. Zandstralen is een manier van gevelreiniging waarbij de gevel onder lage waterdruk met een mild straalmiddel wordt gereinigd. Dit is vooral geschikt voor baksteen en andere harde gevels met goede voegen. Voor andere soorten gevels is nevelstralen geschikter. Hierbij maken we gebruik van een lagere waterdruk zodat uw gevel niet beschadigt.

Milieu

Onze specialisten willen uw gevel natuurlijk zo mooi mogelijk afleveren. Dit doen zij door de meest geavanceerde technieken toe te passen. Zij nemen daarbij altijd het milieu in ogenschouw en gebruiken geen chemische middelen als dit niet nodig is. Mocht het gebruik van chemische middelen wel nodig zijn bij de gevelreiniging dan is de verwerking van het restwater erg belangrijk. De bedrijven binnen ons netwerk leveren kwalitatief hoogstaand werk en houden voortdurend rekening met het milieu. Op die manier waarborgen wij een verantwoorde manier van gevelreiniging.

Na de gevelreiniging raden wij u aan om de gevel te laten impregneren. Dit zorgt ervoor dat de vervuiling van u gevel langer uitblijft.

Aanvullende informatie of offerte aanvragen?

Mocht u meer informatie of advies willen ontvangen over gevelreiniging, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook voor het opvragen van een offerte kunt u terecht via ons contactformulier.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Zorg ervoor dat uw woning of bedrijf een nette uitstraling heeft en laat de gevels reinigen of renoveren. Of bespaar of uw energierekening en kies voor een goede isolatie. Geef uw wensen aan ons door en wij sturen een volledige prijsopgave op.