Gevelrenovatie

In elke regio

Onze specialisten werken door heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen kunnen wij u helpen.

Scherp geprijsd

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij zijn zuinig op onze goede naam.

Landelijk netwerk

Wij zijn er voor alle gevelwerkzaamheden. Groot of klein. Ons landelijk netwerk kanĀ werkelijk alles aan.

Gevel renoveren

Het renoveren van de gevel is een onderdeel dat mensen vaak onderschatten bij het onderhoud van hun woning. Maar vervallen gevels zijn niet alleen minder mooi, vaak levert dit ook extra schade op zoals tocht of lekkages. Dit voorkomt u eenvoudig door uw gevel te renoveren. Daarmee voorkomt u ergere schade en voorkomt u hogere onderhoudskosten in de toekomst. Twijfel dus niet en schakel ons gerust in.

Het renoveren van gevels wil dus zeggen dat we schade herstellen. Schade aan uw gevel kan verschillende oorzaken hebben, zoals afbladderende verf, alg of te hoge temperatuurverschillen tussen de binnen- en buitenmuur. Daarnaast ontstaat schade vaak door slecht onderhoud. Naast het renoveren van de schade is het ook verstandig om te achterhalen hoe de schade is ontstaan om het in de toekomst te voorkomen. In alle gevallen zullen we de gevel eerst renoveren en u van tips voorzien om uw gevel regelmatiger te onderhouden.

Aanvragen vandaag

Klussen dit jaar

%

Tevreden klanten

Wanneer wel en niet?

Zodra u iets vreemds ziet aan uw gevel is het verstandig om gelijk contact op te nemen met een specialist. Als u niets doet aan een wand die aan het vervallen is zal het alleen maar erger worden. Om in de toekomst hoge kosten te besparen is het zaak om oneffenheden en scheuren zo snel mogelijk te renoveren. Geveltech heeft in haar netwerk tal van specialisten verspreid door heel Nederland die u precies vertellen of renoveren nodig is. U herkent schade aan uw gevel aan:

  • Scheuren in het metselwerk
  • Voegen die scheuren
  • Voegen die deels verdwijnen
  • Pleisterwerk dat verdwijnt

Voor al deze vormen van schade helpen onze specialisten graag met uw gevelrenovatie. Hoe eerder u de schade opmerkt, hoe lager de kosten vaak uitvallen.

Hoe gaan we te werk?

Wij starten met een gevelinspectie. Vervolgens stellen wij een behandelplan op. In de meeste gevallen reinigen onze vakmannen de complete gevel voordat zij starten met de renovatie. Op die manier krijgen onze specialisten een beter zicht op de conditie van de muur. Dat verhoogt de efficiƫntie van de gevelrenovatie.
Vervolgens kijken we welke vorm van renoveren past bij uw gevel. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Uithakken van voegen en vervangen door nieuwe voegen
  • Lood in de voegen vervangen
  • Raamdorpels en kozijnen vervangen
  • Scheuren in de gevel dichten
  • Overige vormen; denk hierbij aan betonreparatie, gevelbepleistering of vervangen lateien

Interesse of advies nodig?

Mocht u twijfelen of uw gevel gerenoveerd moet worden, neem dan meteen contact op met onze experts. Zij geven u passend advies en renoveren uw gevel op korte termijn om verder verval te voorkomen.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Zorg ervoor dat uw woning of bedrijf een nette uitstraling heeft en laat de gevels reinigen of renoveren. Of bespaar of uw energierekening en kies voor een goede isolatie. Geef uw wensen aan ons door en wij sturen een volledige prijsopgave op.